Γαμήλιες Δεξιώσεις

Η αγάπη σας, οδηγήθηκε στον γάμο, γι'αυτό πρέπει να μείνει ζωντανή για όλη σας την ζωή! Ζήστε την κάθε στιγμή της Γαμήλιας δεξίωσης όπως την είχατε φανταστεί. Το κτήμα διατίθεται για κάθε εποχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες , προσαρμοσμένες στις δικές σας επιθυμίες.

Η προσεγμένη ατμόσφαιρα, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, η υψηλών προδιαγραφών κουζίνα των εξωτερικών συνεργατών μας με τα εκλεκτά και πρωτότυπα Menu η Buffet , η πλούσια ποικιλία ποτών, η εντυπωσιακή διακόσμηση και ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός αποτελούν την εγγύηση μας στις πετυχημένες γαμήλιες δεξιώσεις!


Συνέδρια - Επαγγελματικά Γεύματα

Το κτήμα αποτελεί το ιδανικό μέρος για την διεξαγωγή επαγγελματικών συναντήσεων, συνεδρίων και ειδικών εκδηλώσεων. Το κτήμα δεν διακρίνεται μόνο για την καλαισθησία του εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, αλλά και για την άρτια τεχνολογική υποδομή, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη επαγγελματική δραστηριότητά σας , για να μπορείτε να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας γεύματα και να κλείσετε τις συμφωνίες σας, καλώντας τα στελέχη της εταιρείας σας ή τους καλούς συνεργάτες σας. Τα εκλεκτά και πρωτότυπα Menu ή Buffet των εξωτερικών συνεργατών μας, η μεγάλη ποικιλία spécialité και ποτών σε συνδυασμό με το πλήρες και υπεύθυνο service, αναμφίβολα θα αφήσουν στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ιδιωτικό Δείπνο

Μπορείτε να οργανώσετε στο χώρο μας ιδιωτικό δείπνο για ομάδες 6-20 ατόμων. Οι εξωτερικοί συνεργάτες μας σε συνεργασία μαζί σας, θα σχεδιάσουν ένα μενού για το βράδυ με ποικιλίες ορεκτικών, σαλατικών, κυρίως πιάτων, ποτών, αλλά και ποικιλία επιδόρπιων και παγωτών. Μπορείτε να επιλέξετε την δική σας διακόσμηση αλλά και τα ηχητικά ακούσματα κατά την διάρκεια του δείπνου σας. Τα πρωτότυπα μενού σε συνδυασμό με το άψογο service από το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό, θα αφήσουν στους φίλους σας την εντύπωση ενός αξέχαστου γεύματος!
Γάμοι

Βαπτίσεις

Πάρτυ

 
αρχική φωτογραφίες παροχές events
συνεργάτες μενού επικοινωνία
© Royal Stars, Μαλακάσα, Ελλάδα
σχεδιασμός & ανάπτυξη ENTERCITY