Το κτήμα μας

Το Royal Stars είναι ένας πολυχώρος αντάξιος του ονόματός του όπου ο επισκέπτης νιώθει αμέσως την λάμψη της πολυτέλειας σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Σε μια ιδανική τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση από την Εθνική Οδό, μετά τον Αγ. Στέφανο μέσα σε μια καταπράσινη έκταση μπορείτε να απολαύσετε, με κάθε μεγαλοπρέπεια, τις ξεχωριστές στιγμές όπως το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας.

Η πολυτελής αίθουσα, πλήρως κλιματιζόμενη, και ο εξωτερικός μαγευτικός χώρος του κτήματος εγγυούνται την θερμή υποδοχή και την απόλυτη φιλοξενία των καλεσμένων σας. Το κτήμα διαθέτει ένα γραφικό εκκλησάκι για την τέλεση του μυστηρίου.

Η πισίνα με τον 'καταρράκτη' της, δίνουν μια ξεχωριστή νότα ομορφιάς στο όλο σκηνικό. Οι έμπειροι και αυστηρά επιλεγμένοι συνεργάτες μας εξειδικεύονται στις απόλυτα επιτυχημένες δεξιώσεις! Θα σας κάνουν να αισθανθείτε σιγουριά από την πρώτη στιγμή, ταξιδεύοντας εσάς και τους καλεσμένους σας στο κόσμο της γεύσης και της διασκέδασης ώστε η δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους.

Το Royal Stars με σεβασμό προς το περιβάλλον πρωτοπορεί με την ελληνικής κατασκευής ανεμογεννήτρια, φωτοβολταϊκά και ενεργειακά συστήματα αποθήκευσης ρεύματος.
Εσωτερικοί χώροι

Εξωτερικοί χώροι

Πολυτελής Σουίτα
Η υπερπολυτελής σουίτα του Royal Stars σας υποδέχεται με όλες τις ανέσεις που θα μπορούσατε να σκεφτείτε.
Άνετη, επιπλωμένη και εντοιχισμένη κουζίνα με συνεχόμενο σαλόνι, μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα υπερλούξ μπάνιο με σπα, αρωματοθεραπεία και υπέροχη θέα στη βεράντα.

 
αρχική φωτογραφίες παροχές events
συνεργάτες μενού επικοινωνία
© Royal Stars, Μαλακάσα, Ελλάδα
σχεδιασμός & ανάπτυξη ENTERCITY