Κτήμα Γάμου διαφορετικό από τα άλλα..

 

Αθήνα | Royal Stars | Κτήμα Γάμου

Το Royal Stars είναι ένας πολυχώρος αντάξιος του ονόματός του όπου ο επισκέπτης νιώθει αμέσως την λάμψη της πολυτέλειας σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον πρωτοπορεί με την ελληνικής κατασκευής ανεμογεννήτρια, φωτοβολταϊκά και ενεργειακά συστήματα αποθήκευσης ρεύματος. Η αγάπη σας, οδηγήθηκε στον γάμο, γι’αυτό πρέπει να μείνει ζωντανή για όλη σας την ζωή! Ζήστε την κάθε στιγμή της Γαμήλιας δεξίωσης όπως την είχατε φανταστεί. Το Royal Stars διατίθεται για κάθε εποχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες , προσαρμοσμένες στις δικές σας επιθυμίες.Το Κτήμα Royal Stars είναι ένας πολυχώρος αντάξιος του ονόματός του όπου ο επισκέπτης νιώθει αμέσως την λάμψη της πολυτέλειας σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον πρωτοπορεί με την ελληνικής κατασκευής ανεμογεννήτρια, φωτοβολταϊκά και ενεργειακά συστήματα αποθήκευσης ρεύματος.Η πολυτελής αίθουσα, πλήρως κλιματιζόμενη, και ο εξωτερικός μαγευτικός χώρος του κτήματος εγγυούνται την θερμή υποδοχή και την απόλυτη φιλοξενία των καλεσμένων σας. Το κτήμα διαθέτει ένα γραφικό εκκλησάκι για την τέλεση του μυστηρίου.

 

Κτήμα Γάμου

Η προσεγμένη ατμόσφαιρα του κτήματος , το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, η υψηλών προδιαγραφών κουζίνα των εξωτερικών συνεργατών μας με τα εκλεκτά και πρωτότυπα Menu η Buffet , η πλούσια ποικιλία ποτών, η εντυπωσιακή διακόσμηση και ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός αποτελούν την εγγύηση μας στις πετυχημένες γαμήλιες δεξιώσεις!

 1. Κτήμα γάμου με Εκκλησία για την τέλεση του μυστηρίου
 2. Χώρος parking παρκαδόρος σε φυλασσόμενο χώρο εντός του κτήματος
 3. Πισίνα
 4. Γεννήτριες
 5. WC personnel καθ’ όλη τη δεξίωση
 6. Εύκολη προσέλευση σε ΑΜΕΑ

 

Κτήμα ΓάμουΗ πισίνα με τον ‘καταρράκτη’ της, δίνουν μια ξεχωριστή νότα ομορφιάς στο όλο σκηνικό. Οι έμπειροι και αυστηρά επιλεγμένοι συνεργάτες μας εξειδικεύονται στις απόλυτα επιτυχημένες δεξιώσεις! Θα σας κάνουν να αισθανθείτε σιγουριά από την πρώτη στιγμή, ταξιδεύοντας εσάς και τους καλεσμένους σας στο κόσμο της γεύσης και της διασκέδασης ώστε η δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Ένα πραγματικό διαφορετικό κτήμα γάμου γεμάτο πολυτέλεια.

Το Royal Stars είναι ένας πολυχώρος αντάξιος του ονόματός του όπου ο επισκέπτης νιώθει αμέσως την λάμψη της πολυτέλειας σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον πρωτοπορεί με την ελληνικής κατασκευής ανεμογεννήτρια, φωτοβολταϊκά και ενεργειακά συστήματα αποθήκευσης ρεύματος.

 

Κτήμα Γάμου

Η πολυτελής αίθουσα, πλήρως κλιματιζόμενη, και ο εξωτερικός μαγευτικός χώρος του κτήματος εγγυούνται την θερμή υποδοχή και την απόλυτη φιλοξενία των καλεσμένων σας. Το κτήμα διαθέτει ένα γραφικό εκκλησάκι για την τέλεση του μυστηρίου.

Η πισίνα με τον ‘καταρράκτη’ της, δίνουν μια ξεχωριστή νότα ομορφιάς στο όλο σκηνικό. Οι έμπειροι και αυστηρά επιλεγμένοι συνεργάτες μας εξειδικεύονται στις απόλυτα επιτυχημένες δεξιώσεις! Θα σας κάνουν να αισθανθείτε σιγουριά από την πρώτη στιγμή, ταξιδεύοντας εσάς και τους καλεσμένους σας στο κόσμο της γεύσης και της διασκέδασης ώστε η δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Ένα πραγματικό διαφορετικό κτήμα γεμάτο πολυτέλεια.

Live your moment !!
Παροχές πολυτελείας & επιλογές για μια αξέχαστη στιγμή

 

“Ενα όνειρο έγινε πραγματικότητα”
Γαμήλια Δεξίωση στο Royal star 

 

κτήμα γάμου

Η αγάπη σας, οδηγήθηκε στον γάμο, γι’αυτό πρέπει να μείνει ζωντανή για όλη σας την ζωή! Ζήστε την κάθε στιγμή της Γαμήλιας δεξίωσης όπως την είχατε φανταστεί. Το Royal Stars διατίθεται για κάθε εποχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες , προσαρμοσμένες στις δικές σας επιθυμίες.

Η προσεγμένη ατμόσφαιρα, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, η υψηλών προδιαγραφών κουζίνα των εξωτερικών συνεργατών μας με τα εκλεκτά και πρωτότυπα Menu η Buffet , η πλούσια ποικιλία ποτών, η εντυπωσιακή διακόσμηση και ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός αποτελούν την εγγύηση μας στις πετυχημένες γαμήλιες δεξιώσεις!

 1. Εκκλησία για την τέλεση του μυστηρίου
 2. Χώρος parking παρκαδόρος σε φυλασσόμενο χώρο εντός του κτήματος
 3. Πισίνα
 4. Γεννήτριες
 5. WC personnel καθ’ όλη τη δεξίωση
 6. Εύκολη προσέλευση σε ΑΜΕΑ

Οργανώσετε τα επαγγελματικά σας γεύματα και το δικό σας event

Συνέδρια – Επαγγελματικά Γεύματα– Party

κτήμα γάμου Το κτήμα αποτελεί το ιδανικό μέρος για την διεξαγωγή επαγγελματικών συναντήσεων, συνεδρίων και ειδικών εκδηλώσεων.

Το κτήμα δεν διακρίνεται μόνο για την καλαισθησία του εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, αλλά και για την άρτια τεχνολογική υποδομή, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη επαγγελματική δραστηριότητά σας , για να μπορείτε να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας γεύματα και να κλείσετε τις συμφωνίες σας, καλώντας τα στελέχη της εταιρείας σας ή τους καλούς συνεργάτες σας.

Τα εκλεκτά και πρωτότυπα Menu ή Buffet των εξωτερικών συνεργατών μας, η μεγάλη ποικιλία spécialité και ποτών σε συνδυασμό με το πλήρες και υπεύθυνο service, αναμφίβολα θα αφήσουν στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ιδιωτικό Δείπνο

Private and unique

Αθήνα | Royal Stars | Κτήμα Γάμου

Μπορείτε να οργανώσετε στο χώρο μας ιδιωτικό δείπνο για ομάδες 6-20 ατόμων.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες μας σε συνεργασία μαζί σας, θα σχεδιάσουν ένα μενού για το βράδυ με ποικιλίες ορεκτικών, σαλατικών, κυρίως πιάτων, ποτών, αλλά και ποικιλία επιδόρπιων και παγωτών.

Μπορείτε να επιλέξετε την δική σας διακόσμηση αλλά και τα ηχητικά ακούσματα κατά την διάρκεια του δείπνου σας.

Τα πρωτότυπα μενού σε συνδυασμό με το άψογο service από το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό, θα αφήσουν στους φίλους σας την εντύπωση ενός αξέχαστου γεύματος!

 

Ζητήστε αναλυτή πρόταση για τον δικό σας γάμο η εκδήλωση εδώ 

 

 

 

Αθήνα | Royal Stars | Κτήμα Γάμου | Βόρεια Προάστια | Πολυχώροι Εκδηλώσεων | Δεξιώσεις Γάμου – Βάπτισης | Εναλλακτικοί Χώροι Εταιρικών εκδηλώσεων | Πισίνα | Εκκλησία